|
| Autor | Mesaj |
|---|
Zăpă

| Subiect: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 22:55 | |
| heiii~ Eu sunt Zăpă. Am 14 ani, ascult rock si asa mai departe. Nu imi place sa ma prezint, so, nu am s`o fac. Ceva despre mine? Mmm, puneti intrebari daca vreti sa aflati. So, ne mai citim p`aci. |
|
 | |
Deunan Knute Administrator

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:01 | |
| Welcome here Zapa..hope ya`ll have a great time.. Nu te prezinti..ok:d Intrebari:Ce animeuri iti plac in mod special ~Personaje favorite ~Trupa preferata Atat deocamdata..see ya on the forum!  ~Ash-sama |
|
 | |
bloody4december

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:05 | |
| 'ello, Zapa si welcome >:d< iti urez postare placuta, insa trebuie sa te bat la cap cu niste intrebari: ce carti citesti? ce filme iti plac? cam atat, nu mai am idei >.> |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:15 | |
| Waa, thnx ca ai trecut p`aci >  < Si tre sa`mi dai id`ul tau. -imi place cartile scris de A. Christie -de groaza Hmm, si mersi de urare ! ps: o sa ma vedeti des p`aci si daca aveti nevoie de idei pentru forum sau o mana de ajutor puteti conta pe mine :> =)) Scuze, Ari, acum ti`am vazut postul=)) Ce animeuri iti plac in mod special -Naruto, cred:-?.. mm, nu`s mare fana, dar imi place sa stau pe forumuri =)) ~Personaje favorite- nu am ~Trupa preferata- Nightwish cu siguranta :X
Ultima editare efectuata de catre Zăpă in Mar 20 Iul 2010, 23:18, editata de 1 ori |
|
 | |

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:17 | |
| Nevoie de ajutor avem bineinteles..iar daca il primesc ,atat din partea ta cat si din partea lui Bloody-sama,va voi rasplati negresit!
Arigatou! |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:19 | |
| Daca aveti nevoie de ajutor, doar intrebati. :> Voi ajuta cum pot la forum <333 |
|
 | |

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:50 | |
| Daca nu te pricepi bine in materia Bleach te poti ocupa de alte sectiuni.Sunt deschise asa ca poti face propriile topicuri in Filme,Tv Shows,Cartoons si chiar Animes cu exceptia unei liste pe care o voi posta ca si categorie!Iti poti face de cap pe forum!:d |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mar 20 Iul 2010, 23:55 | |
| Maine o sa postez peste tot, stai linistita, ma pricep la asta. Am fost admin, si inca sunt pe un forum, sunt si mod, deci ma pricep [da, ma laud acum=)))] Am cateva idei pentru FF :-? Plus niste reguli pentru FF :-? |
|
 | |

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mier 21 Iul 2010, 00:02 | |
| Ok..regulile pentru FF sunt simple.!Daca ai idei insa..sa le spui..voi face o sectiune de Anunturi si nelamuriri! |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mier 21 Iul 2010, 00:05 | |
| Eh, inca nu`i mare paguba. Tre` sa mai asteptam useri, iar atunci va fi mult mai bine. Momentan suntem la inceput :-? |
|
 | |

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mier 21 Iul 2010, 00:12 | |
| Suntem la inceput!Si vom avansa..garantez! |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mier 21 Iul 2010, 00:15 | |
| Desigur ca vom avansa, iar eu voi fi aici, va garantez :> |
|
 | |
Zăpă

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Dum 15 Aug 2010, 22:31 | |
| Waa T.T De cand nu am mai intrat pe aici. [probleme cu netul] Imi cer scuze T.T So, sper ca nu ati uitat de mine  )) ________________ Moaa, cate s`au schimbat ;x |
|
 | |

| Subiect: Re: Helău ! Zăpă iz here . Mier 18 Aug 2010, 18:33 | |
| Nu am uitat de tine..chiar ma intrebam daca ne`ai lasat:) So I see that ya didn`t!I`m glad:X
TOPIC CLOSED! |
|
 | |
|