Bleach RPG
Bun venit pe forumul Bleach RPG!
Înregistrează-te şi nu intră în universul Bleach!

AcasaFAQCautareInregistrareConectare
Regulament

Impartiti | 

^^Tweety is here^^

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ȶฬєєt¥

Shinigami Status: 0
Localizare: ♡๔єթคгtє↔เภ↔ςєгยгเ♡

Profil de joc
Nume personaj:
Statut:
Armă:

MesajSubiect: ^^Tweety is here^^   Lun 02 Apr 2012, 21:46

Hey all!PEntru inceput,stiti cat am cautat un fic Bleach?Si rezultatul nu am gasit.Stiti cat am cautat un forum Bleach?Ooo..ogramada si am gasit patru.Unu cu un singur membru,doua cu 4 membri si 3 mesaje si acesta.MA bucur super,extra,giga,mult ca am gasit forumul,aici sunt macar 100 si ceva de membri si sper sa fie macar 3 activi..Acum sa zic cateva despre mine(cateva la mine inseamna mai multe:]]).Sunt o fire curioasa,happy,indrazneata,zambareata,prietenoasa,nu stiu sa'mi cer scuze..,uneori enervanta si multe altele:]].Vai ce scumpe sunt emoticoanele:3,auu le ador.Sa continuam ce am inceput.Sunt un fan Bleach si Naruto.De Naruto mi'a cam trecut,adica imi place sa vad cate 1 ep pe saptamana,dar nu mai imi place sa vorbesc despre el.Dar Bleach il ador,mai am cateva episoade si il termin,sunt la 331 xD.Imi place inghetata,ciocolata,cipsurile(ps.sa nu va ganditi ca's grasa ca'mi plac,nu nu sunt,sunt chiar slaba,doar imi plac nu si mananc in fiecare zi),catelusii,si multe altele.Am vazut ca pe forum nu e niciun fic Bleach..off..doamne ar trebui sa fie.Sa incercati sa faceti mai popular forumul ca merita,multi fani Bleach ar vrea sa gaseasca un forum Bleach exemplu Eu,dar nu gasesc.Daca nu o sa faca nimeni niciun fic am sa fac eu.PEntru ca eu chiar am idei si sa fiu sincera am sa fac unul. Like a Star @ heavenAuu..ce scumpa e steluta <33.PErsonajele mele preferate din Bleach sunt Rangiku si Byakuya <33.Cred ca am zis destule despre mine si sper ca nu v'am plictisit.Daca mai vreti sa aflati ceva,doar intrebati sunt dispusa sa ajut si sa raspund la orice intrebare.Kiss an Hugs!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

^^Tweety is here^^

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bleach RPG :: Bun venit pe forumurile Bleach RPG. :: Membri noi-
Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit
Death Note Romania