|
| Autor | Mesaj |
|---|
:X Japan

| Subiect: Ash!!! I'm here!! :)) Mier 21 Iul 2010, 21:37 | |
| Buna! Ma numesc Marya, am aproape 16 ani sunt din Braila. daca vreti sa aflati mai multe intrebati sau intrebati-o pe Ash, stie multe: )) If you need my help,ask! |
|
 | |
Deunan Knute Administrator

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Mier 21 Iul 2010, 22:28 | |
| Marya sama welcome!Sa vedem..de intrebat nu te intreb nimic ca te cunosc c`an palma!Daca e..treci la treaba...si pune osu` la munca.Ai nelamuriri intreaba!  Ash.Welcome:D |
|
 | |

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Mier 21 Iul 2010, 22:34 | |
| thanks ash! What I need to do here?! |
|
 | |
bloody4december

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Mier 21 Iul 2010, 22:35 | |
| hello and welcome, Marry (avem nume comun ;  ) Eu nu te cunosc si nici nu ma gandesc sa o bat la cap pe Ash, asa ca te intreb direct: Ce muzica asculti? Ce alte anime-uri iti plac? Ce personaje anime iti plac? Ce filme iti plac? Scuze ca te bat la cap cu intrebarile >.> |
|
 | |

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Joi 22 Iul 2010, 21:09 | |
| no problem  and don't say me Marry,I hate like this.Just Marya  muzica : jrock,jpop,kpop si rock german anime: Inuyasha,Full metal alchemist, Yu Yu hakusho,Slayers,Kaleido star, Fata iadului,bleach( nu ma omor dupa el) Kamichu zeita scolarita, Astea imi plac dar nu reusesc sa le vad in fiecare zi  personaje: Ed si Al ( full metal alchemist) Lina si Zelgadis (slayers), Inuyasha si Kagome,si Sora din Kaleido star  poi: jdrama,kdrama, filmele de groaza ( dar nu ma uit la toate tampeniile )  ) aceleasi intrebari si pe tine ca sa nu ma mai mut de aici si sa le pun in alta parte  ) |
|
 | |

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Sam 24 Iul 2010, 08:49 | |
| Marry:))
Welcome again Marya sama si ne vedem pe forum! |
|
 | |
bloody4december

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Sam 24 Iul 2010, 14:24 | |
| In primul rand, scuze ca ti-am zis Marry  nu ma gandeam ca nu-ti place, asa ca scuze again cat despre intrebari, sper ca erau pt mine muzica fav: rock si putin j-rock anime fav.: Death Note, Bleach, Naruto Shippuuden, Gravitation, D.Gray-man, Spiral, Nana, etc pers fav: Lavi (D.Gray-man), Shiro-chan (Bleach), Shinichi (Nana), Nana (Nana), Light aka. kira (Death Note), etc filme fav: horror si dramele, poate putin cele istorice si fantasy |
|
 | |

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Sam 24 Iul 2010, 14:55 | |
| nu-i nimic,eu am zis ce nu-mi place,tu nu aveai de unde sa stii! si da intrebarile erau pt tine  ms |
|
 | |

| Subiect: Re: Ash!!! I'm here!! :)) Joi 29 Iul 2010, 19:28 | |
| |
|
 | |
|