bloody4december

| Subiect: hello, Afi^_^'s here Mar 09 Mar 2010, 19:02 | |
| Hello, again  . Despre mine: Hobbies: orice este ciudat Muzica: rock ( Evanescence, Eyes set to kill, Bless the fall, Slipknot, etc Filme: horror-uri, sf-uri sau unele istorice Personaje: (sper ca din bleach) Toshiro Hitsugaya, Ichimaru Gin, Hinamori Momo, Matsumoto Rangiku, Shinji Hirako,, etc Animes:Bleach, Death Note, Naruto shippuuden, Nana, etc Likes : cruciulite, demoni si foi de hartie Dislikes frigul, focul si cainii (am fobie la ei  ) Altceva despre mine... sunt, la temperament, ca Dei-chan (Deidara). Pe langa asta vorbesc mult (si nu stiu sa ma opresc).  Daca mai aveti intrebari, pot raspunde oricand  |
|
Deunan Knute Administrator

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: hello, Afi^_^'s here Sam 13 Mar 2010, 11:09 | |
| Heeei..dau de tine si pe aici...
have a great time si na acuma ca a sosit un 2nd member incep adevarata treaba ...asa ca daca ai o mana de ajutor si pentru ,mine is all right...
Welcome again:>:> |
|
bloody4december

| Subiect: Re: hello, Afi^_^'s here Sam 13 Mar 2010, 13:57 | |
| multumesc de primire si apropo, mereu sunt gata sa ajut, doar spune-mi cu ce  nu vreau sa fac vreo tampenie  |
|

Profil de joc Nume personaj: Joséphine Gradighed Statut: Shinou Student Armă: Saint Greed (Seijin Yoku)
 | Subiect: Re: hello, Afi^_^'s here Sam 13 Mar 2010, 18:24 | |
| Ai putea sa ma ajuti cu unele traduceri de materiale..u know si restul chestiilor....thingz about anime manga characters...here we go:> |
|
ParazYtu[Sabyn]

| Subiect: Re: hello, Afi^_^'s here Sam 14 Aug 2010, 19:59 | |
| buna  sper k ne vom distra impreuna  |
|

| Subiect: Re: hello, Afi^_^'s here Sam 14 Aug 2010, 20:08 | |
| Bine ca mi`ai amintit Sabyn-san sa inchid si topicul asta!:d
|
|